Netflix

10 Cele Mai Vizionate Serii Netflix și Filme în Carantină!

În acest moment în care mai mult stăm în casă, una dintre bucuriile pe care ni le oferă izolarea este faptul că ne putem uita la serialele și filmele noastre preferate. Pe diversele platforme online au fost lansate noi sezoane ale unor seriale care sunt vizionate și iubite în întreaga lume. Dacă vrei să-ți alungi plictiseala cu filme și seriale de calitate și care te vor atrage din prima secundă, vă recomandăm Top 10 seriale Netflix și filme care au fost cele mai vizionate în timpul carantinei din răspunsurile din întreaga lume.

 

Tiger King:' Where are they now? - CNN

Tiger King

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness sau, mai simplu, Tiger King, este un documentar bazat pe fapte reale și care a fost produs în 2020.

Probabil ai auzit despre acest titlu oe undeva sau de la cineva, deoarece a ridicat câteva subiecte controversate. Dacă încă nu ți-a ajuns la urechi, iată esența acestui „spectacol”. Tiger King este o mini-serie bazată pe faptele unui zookeeper, Joe Exotic, care are 12.000 de tigri. El a fost acuzat de abuz și exploatarea animalelor sălbatice de către Carole Baskin, care este fondatoarea organizației Big Cat Rescue /”Salvați Felinele Mari”.

Însă serialul are mult mai multe de oferit, deoarece sunt implicate mai multe figuri controversate. Bhagavan Antle este un crescător de animale care este acuzat de cultul personalității; Mario Tabraue, este un fost lord al drogurilor care este implicat în traficul de animale și multe altele. Dacă o astfel de mini-serie de tip documentar nu îți atrage atenția, atunci nu știm ce altceva o poate face.

Acest documentar a ajuns la 34,4 milioane de vizionari pe Netflix în numai 10 zile, ceea ce îl poziționează printre cele mai vizionate show-uri de până acum. Criticii și telespectatorii îl descriu ca pe ceva „dezordonat, dar convingător” – o chestie care pare destul de confuză. Așa că, dacă vrei să participi la petrecerea Pisicilor și Pisicuțelor, acum este momentul!

 

Watch HBO's The Outsider Season 1 Online on NEON

The Outsider

The Outsider este un thriller polițist horror  american, bazat pe romanul omonim al lui Stephan King, care a fost transformat într-o mini-serie.

Acțiunea se petrece în Cherokee City, Georgia, unde au loc tot felul de incidente misterioase și oribile, soldate cu morți ciudate. Care sunt cauzele acestora? Ce stă în spatele lor? Tot ce îți putem spune este că răul este peste tot și că trebuie oprit cât mai repede sau și mai multe persoane vor muri. Ceea ce se dovedește a nu fi atât de ușor pe cât se pare și se spune. Oamenii din Cherokee vor trebui să treacă prin iad pentru a rezolva situația, iar dacă nu o vor face, iadul li se va părea ceva frumos pe lângă ceea ce îi așteaptă.

Dacă îți plac poveștile întunecate, serialu acesta o să te prindă cu siguranță!

 

Ozark (MA+15) — COVERED. HUB

OZARK

Ozark este o dramă americană, cu accente thriller, fiind un serial de televiziune transmis online pe Netflix.

Povestea serialului este despre o familie care a fost forțată să se mute în Ozark din cauza unei scheme de spălare a banilor care a dat greș. Personajele în cauza trebuie să își ia banii înapoi și își riscă viața pentru asta. Desigur, în timp ce unii dintre ei și-o vor pierde. Intriga serialului te face să stai în alertă, deoarece se întâmplă tot felul de evenimente imprevizibile fix atunci când te aștepți mai puțin.

Dacă îți plac serialele thriller, cu multă acțiune  și accente dramatice, acest tip de serial poate fi perfect pentru gusturile tale.

 

Code 8 – Review | Sci-fi Thriller on Netflix | Heaven of Horror

CODE 8

Code 8 este un film canadian de science-fiction, din 2019. Acțiunea serialului îl are în prim-plan pe  Connor Reed, un tip cu superputeri și care se aventurează în tot felul de chestii riscante. Lucrează cu un grup de infractori pentru a strânge bani ca și salveze mama bolnavă.

Această serie de science-fiction de pe Netflix vă oferă acțiune, dramă și pune accentul pe valorile familiale. Oameni cu superputeri sunt cunoscuți sub denumirea de Forțe. După ce au fost descoperite public de guvern, Forțele trebuie să-și înregistreze abilitățile pentru a fi păstrate “sub control”. În timp, aceștia se confruntă cu prejudecăți din partea societății care îi consideră periculoși și devin cetățeni de mâna a doua. Deoarece Reed și familia sa sunt cetățeni de mâna a doua, acesta nu are bani pentru tratamentul mamei sale. Prin urmare, Reed lucrează împreună cu alte Forțe pentru a strânge bani pentru a-și salva mama.

Rămâne de văzut dacă Reed va reuși și va avea parte de tot ceea ce își dorește, mai ales că trece prin tot felul de situații periculoase. Sau, este destul de posibil să nu reușească. Dacă vrei să afli ce se va întâmpla, vizionează serialul acum!

Netflix's The Money Heist Part 4 (Spoiler Free) Review — Reel Anarchy

Money Heist

Money Heist sau La Casa de Papel este un serial de televiziune de origine spaniolă, genul thriller, în care este vorba despre planificarea unui mega jaf, care se ridică la valoarea de 2,4 miliarde de euro, în timp ce sunt luați 67 de ostateci ca parte a planului de evadare printr-un tunel pe care jefuitorii l-au construit. De reținut că, aceasta este doar prima parte din 4 pe Netflix.

Această serie este un alt fel de a privi jafurile și combină elemente de acțiune, thriller și suprarealism, oferind în același timp un fir epic extrem de credibil. Intriga este relevată prin  flashback-uri, iar schimburile de planuri trecut-prezent au crescut și mai mult complexitatea poveștii și fluiditatea acesteia. Ceea ce ține spectatorii cu sufletul la gură pe durata întregului serial. 

Dacă dorește să urmărești un serial  thriller cu acțiuni ilegale, acesta are rețeta potrivită pentru tine!

 

All American Season 3: Release Date & Story Details | Screen Rant

All American

All American este un serial de televiziune american de genul dramă sport. Este vorba despre un băiat de liceu din Crenshaw căruia i s-a cerut să joace în echipa Beverly Hills.

Are loc ciocnirea a două lumi diferite, în momentul în care personajul principal este de acord să joace pentru această echipă. Două familii și grupuri de prieteni se amestecă între ele, numai că într-una dintre acestea nu este binevenit, pentru că nu este „suficient de bun” din cauza mediului din care provine.

Luptele personale și deciziile corecte vor juca un rol important în acest serial. Acestea reprezintă baza pentru ca Spencer James să își justifice alegerile și motivele pentru care face ceea ce face. Este un serial care este mult mai mult decât intrigi care se țes în jurul unui sport – fotbalul american. Este vorba despre principii și putere.

Inspirat din viața jucătorului de fotbal profesionist Spencer Paysinger.

 

Angel Has Fallen | Netflix

Angel Has Fallen

Angel Has Fallen este un thriller american de acțiune din 2019,  în care Mike Banning este acuzat de atacul asupra președintelui american, Allan Trumbull.

Povestea începe cu atacul unor drone înarmate. Atacul are loc imediat ce Mike a fost promovat în funcția de director general al unei companii militare private chiar de către președinte.

După atac, Mike este trimis la închisoare, deoarece atacul pare să fie opera lui, fiind acuzat de atacarea președintelui. Mike scapă de pușcărie și își sună soția spunându-i că este în închisoare și tot ce s-a spus despre el în presă nu este decât o mare minciună. Acesta pleacă în căutarea președintelui, a cărui viață este în pericol. Cine este în spatele acestui complot și ce vrea?

Află adevărul vizionând acest thriller de acțiune, deoarece este unul care o să te țină cu sufletul la gură.

 

Unorthodox starring Alex Reid now available on Netflix — Grantham ...

Unorthodox

Unorthodox este o mini-serie dramă, germano-americană, bazată pe autobiografia lui Deborah Feldman din 2012 –Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots pe Netflix.

Povestea se învârte în jurul lui Esty, o fată de 19 ani, care este personajul principal, care trebuie să se căsătorească pentru a-și mulțumi familia. Numai că ea alege să fugă de acasă și se mută din New York la Berlin, pentru a începe o viață nouă.

Nu este deloc ușor, deoarece nu are bani sau unde să trăiască. Așa că cere ajutor mamei sale înstrăinate, care locuiește la Berlin. Au loc mai multe evenimente în timp ce soțul ei vine după ea, totuși, numai că îl respinge și îi spune că acesta este un nou început pentru ea.

 

The Stranger Season 2 : Release Date, Cast- Check It Out Now ...

The Stranger

Străinul din Umbră este un serial thriller britanic, de genul mystery, care ne prezintă o familie formată din patru persoane și modul în care viața lor se zguduie când o tânără fată (străinul) apare în viața lor spunându-le un adevărul ascuns.

Povestea este țesută în jurul secretelor soției, Corinne, care a mințit în legătură cu o mulțime de lucruri. De exemplu, sarcina recentă și avortul spontan, care nu s-a întâmplat niciodată, dat fiind că ea nici măcar nu era însărcinată .

Soțul, Adam, vrea să obțină răspunsuri, dar Corinne pleacă intempestiv, spunând că are nevoie de timp și că mai sunt multe de povestit. Au loc crime și sacrificii de animale, totul complicându-se pe măsură ce povestea devine și mai captivantă. Seria a avut premiera pe Netflix.

The Circle

The Circle este un serial american de tip reality show, stil concurs, conceptul acestuia fiind bazat pe ideea că o persoană să fie ea însăși sau altcineva prin intermediul aplicației Circle și să ajungă a fi cel mai bun influencer, scopul fiind câștigare sumei de 100.000 de dolari până la sfârșitul serialului pe Netflix.

Concurenții se cunosc prin intermediul aplicației Circle și află lucruri despre fiecare dintre ei, fără să se vadă față în față. Serialul a fost comparat cu Big Brother, Catfish și cumva cu Black Mirror. Elementul-cheie este să îți menții identitatea reală ascunsă sau nu pentru a câștiga $100.000 USD, pentru că se votează în cel mai bine cotat concurent.

Concluzie

Suntem siguri că vei găsi ceva care să îți capteze atenția printre aceste 10 sugestii. După cum se prezintă situația la nivel global, se pare că oamenii se bucură cel mai mult de serialele de acțiune, de groază și de dramele thriller! Distrează-te și tu urmărindu-le!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *