Împrumută în siguranță și rapid până la 2000 Ron cu Asaafinance!

Valoare împrumut200 – 2000 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratisDAE pornind de la 3112,6%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore
Pro:
  • Bani împrumut fără nicio dobândă, până la 1000 Ron, fără garanții și cu venitul minim
  • Procedură simplă de împrumut și accesibilă tuturor cetățenilor români care au nevoie de bani cu împrumut
Contra:
  • Nu se poate împrumuta întreagă sumă într-o singură tranșă (există limite de împrumut până la o anumită suma)
  • Dobânda de penalizare aplicată pentru fiecare zi de întârziere este de 1,1% și se aplică o taxă pentru prelungirea datei scadente a creditului în caz de extindere a împrumutului

AASA este una dintre cele mai noi companii de creditare care a fost lansată pe piață românească din dorința de a le oferi tuturor românilor șanse egale de a obține bani cu împrumut. Astfel ori de câte ori ai nevoie de ajutor financiar, această instituție nebancară este disponibilă să îți ofere oportunitatea de a beneficia de sume cuprinse între 150 și 2000 Ron, pe o perioada cuprinsă între 5 și 30 de zile, în condiții extrem de accesibile. Ce mai aștepți? Împrumută-te acum și beneficiază de primul credit fără nicio dobândă!

Care sunt condițiile de împrumut de la aasafinance.ro?

Pentru ca banii să ajungă cât mai rapid la ține este nevoie să îndeplinești anumite condiții:

  • Să fii cetățean română rezident și să ai vârsta de peste 18 ani;
  • Să realizezi o formă de venituri dintre cele acceptate de către aasa.ro, așa cum este salariul, pensia sau venituri suplimentare obținute din alte surse, precum tichetele de masă, bonificatiile financiare adiționale, diurne, etc;
  • Să prezinți documentele justificative asupra identității și veniturilor realizate (copie de pe cartea de identitate/buletin, extras de cont bancar și adeverință de salariu/talon pensie/dovezi realizare venituri cu fișa fiscală);
  • Să poți rambursa banii împrumutați în condițiile stabilite, cu dobânda aferentă și în intervalul de timp asumat prin contractul de credit.

Nu uita că poți împrumută bani în cele mai bune condiții doar dacă o faci în mod responsabil, pentru că în caz contrar, un împrumut care nu este gestionat în mod corect îți poate aduce penalizări și creșterea sumei datorate societății creditoare.

Care este suma care poate fi împrumutată și pentru ce perioadă?

Oferta AASA este una personalizată, fiindcă se potrivește oricărei nevoi financiare, de la această companie ifn putând să împrumuți între 150 și 2000 Ron și să returnezi banii între 5 și 30 de zile. La prima accesare a unui credit de la aasafinance.ro poți obține până la 1000 Ron gratis, fără să plătești nicio dobândă (0%), dar nu uita să returnezi banii la timp, deoarece orice depășire a termenului de plata stabilit va conduce la aplicarea dobânzii normale. Pentru a nu fi nevoie de plata dobânzii de penalizare (de 1,1% pentru fiecare zi în care se întârzie rambursarea banilor) optează pentru prelungirea datei scadente pentru o perioadă de maxim 30 de zile (contra plății unei taxe de prelungire).

Împrumută de la aasa.ro și bucură-te de avantaje maxime, așa cum este împrumutul cu 0% dobândă și rezolvă-ți problemele financiare ori de câte ori acestea apar pe neașteptate în viața ta!