Cele mai frecvente întrebări

În cazul în care ai întrebări neclare, aici sunt câteva răspunsuri la subiectele cele mai populare.

Cu toate acestea, în cazul în care încă mai crezi că ai nevoie de informaţii suplimentare despre serviciile noastre sau despre site, te rugăm să ne contactezi direct info(at)monily.ro

Ai nevoie urgentă de bani?

Monily îţi oferă un serviciu de identificare împrumuturi în timp real, prin conectarea consumatorilor care caută împrumuturi cu creditorii. Serviciul nostru oferă consumatorilor o şansă mai bună de a obţine aprobarea prin colaborarea cu o reţea de creditori, nu doar cu unul.

Cum funcţionează?

Pur şi simplu completează Solicitarea de împrumut online, iar în fundal, serviciul nostru de identificare a împrumutului o să găsească creditul nebancar şi creditorul potrivit. Dacă se identifica un creditor potrivit, vei fi automat redirecţionat către site-ul acestuia.

Care sunt cerinţele principale pentru a mă împrumuta?

  • Trebuie să fii rezident in Romania
  • Carte de Identitate sau Paşaport valabil
  • Număr de telefon mobil activ
  • Cont bancar
  • Capacitatea de a rambursa împrumutul în întregime

Trebuie să plătesc vreun comision pentru a aplica pentru un împrumut?

Completarea formularului de pe site-ul Monily.ro este absolut gratuită şi fără niciun cost.

Care sunt termenii şi ratele de dobândă specifice?

Monily este un serviciu de identificare a împrumuturilor, nu un creditor direct. Informaţiile despre diferitele politici de ofertare, rate şi termeni îi vei găsi pe site-ul fiecărui creditor. Numai creditorul tău îţi poate furniza informaţii despre un anumit imprumutm inclusiv despre DAE, rate, costuri şi perioada de rambursare.

Cât de repede voi obţine împrumutul?

Creditorii noştri oferă servicii de depozitare directă care fac obţinerea unui împrumut extrem de simplă. Din momentul în care ai obţinut aprobarea, poţi primi banii din împrumut într-un interval de la 15 minute şi până la 24 de ore (o zi lucrătoare), în contul tău bancar. Câţiva dintre creditorii cu care colaborăm îţi oferă disponibilitatea fondurilor în aceeaşi zi, însă, totul depinde de programul de lucru al băncii tale.

Pot obţine un împrumut chiar dacă am un istoric de credit negativ?

Da, chiar şi aşa poţi obţine un împrumut. Suntem parteneri ai creditorilor care sunt specializaţi în creditarea acelora care au un istoric de credit mai puţin perfect. Spre deosebire de creditorii tradiţionali care iau în considerare doar istoricul tău de credit, creditorii noştri se uită şi la alte aspecte suplimentare ale finanţelor tale, inclusiv la perioada de angajare, venituri şi alţi factori.

Am nevoie de vreo garanţie sau gaj?

Pentru a obţine împrumutul nu ai nevoie de nicio garanţie sau gaj.

De ce trebuie să depun informaţiile mele personale?

Pentru a putea realize o mai bună potrivire între tine şi creditor, iar ca acesta să-ţi vireze banii direct în contul tău are nevoie de informaţiile tale personale pentru verificare şi identificare. Informaţiile tale sunt întotdeauna ţinute în siguranţă şi confidenţiale în baza noastră criptată de date. Vezi paginile Politica de Confidenţialitate şi Termenii şi Condiţiile pentru a învăţa mai multe despre cum îţi menţinem identitatea în siguranţă şi securizară.

De asemenea, noi folosim cele mai bune certificate de securitate!

Ai mai multe întrebări? Mergi la formularul de Solicitare şi operatorii vor răspunde tuturor întrebărilor tale.