credit auto 101

Credit auto-explicatii pe intelesul tuturor

Intr-o societate in care masina nu mai este demult o obiect de lux, nu multi sunt cei care isi permit sa achizitioneze o masina cu bani cash. Desigur, marea majoritate a romanilor care isi doresc o masina ar apela oricand la un credit auto, mai ales ca astazi exista cateva optiuni online, printre care se numara si Monily credit auto, care simplifica enorm procesul de triere al celor mai bune credite de leasing auto. Pentru a intelege cat mai bine cum functioneaza procesul de accesare a unui astfel de imprumut si pentru a usura modalitatea de identificare a celor mai bune optiuni de credit auto second hand vom incerca sa analizam modul in care poate fi contractat un astfel de imprumut si cum este mai bine sa contractam un imprumut auto.

Am decis sa-mi cumpar o masina. Ce trebuie sa fac?

Atunci cand ai constientizat ca nu se mai poate fara o masina incepi sa examinezi care sunt optiunile, atat in ceea ce priveste marca pe care doresti sa o achizitionezi, daca o sa fie o masina noua sau una second hand, dar mai ales cat o sa coste si cum vei achita suma pentru a deveni proprietar. Trebuie sa intelegi ca achizitionarea unei masini noi este o optiune costisitoare, in conditiile in care drumurile din Romania pot sa-i aduca destul de multe deservicii, ca sa nu mai spunem despre preturile destul de piperate, chiar si-n varianta standard. Astfel, o masina la mana a doua pare o optiune destul de viabila, dar pentru a opta pentru un credit auto online este nevoie sa ai cel putin un avans din suma (intre 15% si 45%). Solutiile sunt mai multe, putand alege intre un credit de nevoi personale, leasing auto sau un imprumut auto, fiecare dintre ele impunand intrunirea anumitor conditii, ceea ce inseamna in anumite cazuri destul de multe batai de cap.

Daca alegi optiunea numita banca, atunci trebuie sa stii ca maximul pe care il poti lua in anumite cazuri este de 40,000 euro, dar trebuie sa ai la dispozitie un avans intre 15-20% din suma, fiindca putine sunt bancile care accepta o finantare de 100% pentru un leasing auto. In plus, conditiile de acordare vor fi foarte restrictive, iar perioada de rambursare va fi de pana in maxim 5 ani. Cu toate acestea, in momentul de fata exista institutii nebancare care le ofera celor interesati posibilitatea de a imprumuta pana la maxim 53,000 de lei (aproximativ 12,000 euro) cu posibilitatea de rambursare cuprinsa intre 60 si 72 de luni, in conditii destul de accesibile pentru foarte multi dintre romani.

De ce sa aleg un credit auto online de la o companie nebancara?

Existenta unor site-uri de genul Monily.ro inlesneste procedura de identificare a unui credit auto second hand care sa fie pe placul oricarui roman. In primul rand pentru ca evaluarea in cazul unei astfel de credit auto se face in Lei, ceea ce sporeste numarul persoanelor care se pot incadra la obtinerea unui astfel de imprumut. Ganditi-va ca in cazul contractarii unui imprumut auto in Euro, nivelul veniturilor unei persoane trebuie sa fie cu 40% mai mari decat in cazul celor realizate in lei. Pentru un leasing auto de la o banca este nevoie de detinerea unui avans de pana la 50% din valoarea masinii pe care intentionezi sa o achizitionezi. In cazul unei astfel de credit online, calcularea sumei pe care o poti imprumuta se face in functie de avansul pe care il ai, astfel ca vei stii excat de cat trebuie sa dispui pentru a putea obtine suma maxima.

In plus, identificarea celei mai bune oferte se va face in mod direct raportat la veniturile realizate de catre solicitant, de avansul de care dispune acesta, de perioada de rambursare si de suma de bani de care are nevoie, dintre mai multe oferte disponibile. In acest mod se triaza toate ofertele care intra in raza de cerinte ale solicitantului, economisindu-se timp si resurse, toata procedura fiind efectuata in mod rapid de catre motorul de cautare al siteului de comparare oferte de credit auto. Procedura de completare a formularului online este simpla, rapida, iar rezultatele sunt afisate intr-un interval foarte scurt. Eficienta este cuvantul de ordine, alaturi de oferirea celor mai bune solutii pentru cei interesati de accesarea unui imprumut auto. De aceea, atunci cand iti doresti sa accesezi un credit auto second hand cat mai repede si mai avantajos, incearca optiunile oferite de Monily.ro.

Concluzie

Un credit auto pentru buzunarul fiecaruia reprezinta cea mai buna solutie pentru romanii interesati sa-si cumpere o masina. In acest mod, acestia vor putea sa-si ramburseze banii imprumutati la timp si se vor putea bucura de clipele minunate petrecute la volanul masinii lor!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *