credite de nevoi personale din romania 2018

Cele mai populare companii de credite de nevoi personale din România în anul 2018

Creditarea din România este din ce în ce mai atent reglementată, astfel încât clienții să beneficieze de o protecție sporită a intereselor lor. BNR, în calitate de organism central, se ocupă de reglementarea cadrului financiar, în timp ce Ministerul Finanțelor Publice este responsabil de reglementarea legală a situației societăților bancare și nebancare de creditare din țara noastră.

Se constată o deschidere din ce în ce mai largă a băncilor tradiționale către împrumuturile de nevoi personale. Drept urmare, aceste credite de nevoi personale sunt disponibile la multe dintre băncile de pe piața românească. În acest articol vom încerca să identificăm cele mai populare 10 instituții care oferă credite de nevoi personale pentru anul 2018.

Care sunt avantajele accesării unui credit de nevoi personale?

Spre deosebire de alte tipuri de împrumuturi, aceste credite se remarcă printr-o serie de beneficii, precum:

 • Nu necesită depunerea niciunei garanții – creditele imobiliare sau împrumuturile auto ori cele ipotecare necesită oferirea unor garanții reale (bunuri imobile sau autoturisme) pentru a beneficia de împrumut. Desigur, există și credit nevoi personale cu ipotecă, dar acestea sunt oferite pentru sume mari, la care este nevoie de constituirea unei garanții.
 • Acest tip de împrumuturi poate fi utilizat pentru o refinanțare credit nevoi personale de la o altă instituție bancară sau nebancară, în condiții mult mai avantajoase pentru client (rată dobânzii, valoarea DAE, număr de rate, etc.).
 • Este un tip de creditare flexibil – nu sunt solicitate foarte multe documente, iar clientul nu este întrebat despre întrebuințarea sumei obținute.
 • Este un credit online – ceea ce se înseamnă că poate fi obținut mult mai rapid și mai ușor decât oricare alt tip de împrumut. Banii sunt disponibili foarte rapid, în contul sau pe cardul solicitantului, ceea ce înseamnă că este unul dintre cele mai avantajoase credite.
 • Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui gen de creditare este acela că solicitantul poate obține un credit nevoi personale fără adeverință de venit. Cu toate că multe dintre instituțiile nebancare nu solicită acest document, pentru un nivel de siguranță sporit, fiecare dintre aceste companii efectuează verificări legate de veniturile obținute de către solicitant. Drept urmare, recomandabil ar fi că acest tip de act să fie disponibil, pentru că ușurează procesul de verificare și de acordare a creditului de nevoi personale.

In materie de condiții acordare credit nevoi personale, acestea sunt la un nivel minimalist, de aceea, aceste credite bănci se acordă atât de rapid. Practic, solicitantul trebuie să înregistreze venituri din salariu, pensie sau orice alt tip de sursă de venit legal pentru a beneficia de acest tip de credit.

Cu ajutorul unui calculator credit nevoi personale, solicitantul află de la început care sunt costurile totale ale creditului de nevoi personale pe care dorește să-l acceseze, modul de rambursare și toate detaliile financiare care îl interesează. Dacă ai nevoie de un credit de nevoi personale care să-ți ofere toate aceste beneficii și mult mai mult, accesează gratuit Monily – site de comparații credite nevoi personale din Romania!

Care sunt cele mai populare 10 instituții care acordă credite de nevoi personale din România în anul 2018?

Piața românească de creditare este foarte ofertantă, dar numai câteva dintre băncile românești reușesc să se claseze în topul celor mai populare 10 instituții de creditare în materie de împrumuturi de nevoi personale din Romania:

 1. Credit nevoi personale ING – îți oferă acces la sume de până la 90,000 de Ron, cu o dobândă de numai 8,25% pe an, pe o perioadă de până la 5 ani și fără să fie nevoie de adeverință de salariu.
 2. Credit nevoi personale BRD – este foarte avantajos, oferindu-ți până la 130,000 Ron, pentru 60 de luni, cu dobândă variabilă sau fixă (8,25% pe an) și fără costuri de analiză dosar.
 3. Credit nevoi personale BCR – se acordă în RON pentru o suma maximă de 24,100 Euro, cu o dobândă de 9,49% pe an, pentru o perioadă de 5 ani.
 4. Credit nevoi personale CEC – se acordă pentru sume de până la 90,000 Ron, cu dobândă variabilă (între 7,96% și 8,46%), pentru o perioadă de 5 ani, cu o perioadă de garanție de până la 1 an.
 5. Credit nevoi personale Bancpost – se acordă pentru sume de până la 90,000 Ron, pentru o perioadă de 5 ani, cu o dobândă anuală variabilă începând de la 7,9% și o lună de grație în fiecare an, la alegere.
 6. Credit nevoi personale Alpha Bank – este disponibil pentru sume în RON echivalentul a maxim 20,000 de Euro, pentru o perioadă de 5 ani și cu răspuns în privința acordării/respingerii solicitării în maxim 24 de ore.
 7. Credit nevoi personale Raiffeisen Bank – îți oferă posibilitatea de a împrumută până la 200,000 de Euro (echivalent în Ron), pentru o perioadă de 60 de luni, cu dobândă de 5%, dar cu depunerea de garanții reale imobiliare.
 8. Credit nevoi personale Unicredit – primești până la 90,000 Ron, pentru maxim 5 ani, cu posibilitatea de a alege între o dobândă fixă sau una variabilă (între 11,95% si 12,95%).
 9. Credit nevoi personale Banca Românească – suma care poate fi obținută este de 110,000 Ron, pentru maxim 5 ani, cu o dobândă cuprinsă între 8,9% și 9,5%.
 10. Credit nevoi personale OTP – primești până la 6600 Ron, cu o dobânda de 7,90% pe an, pentru o perioadă de 60 de luni.

Dacă ai nevoie de o sumă mai mică, pentru o perioadă mai scurtă și în condiții de acordare mult mai accesibile decât în altă parte, credit nevoi monily este ceea ce îți trebuie. Accesează acum un credit de nevoi personale prietenos și bucură-te de maximul de beneficii!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *