Credius – credite nebancare de până la 30,000 Ron!

Valoare împrumut600 – 30 000 Lei
Termen împrumut12 – 60 zile
Primul credit gratis4,91%/luna
DAE pornind de la 136%
Varsta solicitant de la vârsta de 18 ani
Vei primi baniin maxim 24 ore

PRO

  • Credius ifn acordă atât credite pe termen scurt (până la 3000 Ron), cât și pe termen lung (până la 30,000 Ron);
  • Vârstă minimă acceptată, precum și cea mai scăzută perioadă de vechime în muncă (numai 1 lună);
  • Verificare și analiză dosar și aprobare cerere la Credius online în maxim 60 de minute;
  • Multiple modalități de rambursare a banilor (în numerar, transfer bancar sau prin Qiwi).

CONTRA

  • Este solicitat un comision de analiză a dosarului în valoare de 160 Ron;
  • Este solicitat un comision de administrare credit în fiecare lună, în valoare de 1% din suma împrumutată;
  • Valoarea DAE este ridicată (peste 1500%), iar dobânda fixă este de 200% pe an.

Credius.ro este unul dintre brandurile online care ocupă de împrumuturi nebancare și care beneficiază de recomandările Monily datorită modului în care și-a propus să revoluționeze piața de creditare din România. În plus, spre deosebire de alți operatori online de credite, Credius ifn acordă bani împrumut tuturor românilor, atât celor din țară, cât și celor care muncesc în străinătate.

Credius imprumuturi

De departe, Credius online se remarcă ca fiind un deschizător de drumuri în ceea ce privește modul în care piața românească de creditare nebancare trebuie să evolueze de acum înainte (prin organizarea de concursuri pentru clienți, prin oferirea opțiunii de alegere a modului de plată lunară a ratei – cu valoarea fixă sau descrescătoare, prin oferirea posibilității de a realiza economii chiar dacă ai un credit). De aceea, despre Credius părerile sunt la superlativ în rândul clienților, ceea ce înseamnă că dacă ai nevoie de bani cu împrumut, acesta este creditorul pe care te poți baza de acum înainte!

Care sunt caracteristicile creditelor de la Credius România?

Pentru cei interesați de credite rapide, în cadrul acestei companii se pot obține atât împrumuturi pe termen scurt (cu o valoare între 600 și 3000 Ron), cât și pe termen lung (între 600 și 30,000 Ron). La Credius credit online, perioada de rambursare a acestor împrumuturi este cuprinsă între 4 și 11 luni (pentru cele pe termen scurt) și între 12 și 60 de luni (pentru cele pe termen lung).

Printre creditele nebancare oferite de către acest operator ifn se numără și împrumutul pentru pensionari (cu o valoare cuprinsă între 600 și 30,000 Ron, pentru un interval cuprins între 7 și 60 de luni), dar și alte tipuri de creditare, așa cum sunt opțiunile pentru micro întreprinderi (aflat în curs de lansare) și pentru românii din diaspora. Astfel, aceștia pot beneficia de sume cuprinse între 600 și 9000 Euro, pentru o perioada cuprinsă între 7 și 60 de luni.

Chiar dacă la banca Credius nu există opțiunea de credit fără dobândă, formula nou lansată pe piață, Anticredit, îi oferă unui client nenumărate posibilități de a-și gestiona împrumutul după propria voință, câștigând până la 200 Ron la rambursarea anticipată, dar și procente de reducere (cuprinse între 1% și 20% din suma împrumutată), dacă returnarea banilor are loc în intervalul de 60 de luni care a fost contractat. În plus, pentru că la Credius ifn SA clientul este foarte important, acesta beneficiază în mod frecvent de diverse promoții și concursuri care ii oferă posibilitatea de a câștiga bani gratis.

Care sunt condițiile de aplicare pentru un împrumut de la ifn Credius?

La Credius credit poate aplica orice român care:

  • Are cetățenie română (și care locuiește în România, dar și pentru românii care își desfășoară activitatea în afara granițelor țării noastre;
  • Are vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani;
  • Deține venituri sub formă de salariu (cu o vechime minimă de 1 lună la actualul loc de muncă) sau pensie.

În momentul în care ai ales această opțiune de împrumut, vei intra pe credius.ro și vei completa cu datele tale personale și financiare formularul de membru, ceea ce îți ve permite să accesezi mult mai ușor ofertele de împrumut la viitoarele credite. Poți aplica atât online, cât și prin completarea solicitării într-una dintre sucursalele Credius, care se află amplasate în toate marile orașe ale României. Trebuie menționat faptul că la Credius online sunt solicitate sume adiționale pentru examinarea cererii (160 Ron), dar și pentru administrarea creditului (1% din valoarea acestuia, în fiecare lună).

Durata aprobării este de 60 de minute (din momentul expedierii datelor solicitate), iar actele care sunt solicitate sunt cartea de identitate/buletinul, cererea de împrumut și talonul de pensie (pentru pensionari). Nu este solicitată o adeverință de salariu, dacă veniturile realizate pot fi verificate în baza ANAF, dar, în anumite cazuri aceasta poate fi solicitată în mod opțional.

Nu este necesară deținerea unui cont bancar, banii putând fi virați și în numerar, iar în ceea ce privește modalitatea de returnare a banilor, această este sub forma unor rate lunare, cu valoare fixă sau descrescătoare (care permit obținerea de economii pe termen lung). Banii pot fi returnați lunar în numerar (într-una dintre sucursalele indicate de către Credius România), prin transfer bancar sau în oricare dintre centrele autorizate Qiwi.

Credius contact

Fără îndoială că acesta este unul dintre serviciile care merită atenția oricărui român aflat în căutarea unor credite rapide de calitate, așa că Monily.ro evidențiază și multitudinea de opțiuni de contactare a acestei platforme online și prin telefon de acordare de credite ifn. Credius ifn SA poate fi contactată atât prin chat live, telefon și adresa de email, dar și prin intermediul rețelelor de social media (are conturi pe toate rețelele majore la nivel național și internațional).

La Credius programul de lucru este de luni și până vineri, între orele 9:00 și 18:00. Fie că aveți nevoie de un împrumut Credius pensionari, fie pentru unul de tip Diaspora, acest operator de credite care activează pe piața din România din anul 2013 este mereu o opțiune care trebuie preluată cu prioritate, mai ales dacă îți dorești rate avantajoase pe termen scurt și lung.

Concluzie

Credius.ro este unul dintre cei mai reprezentativi operatori de credite rapide din România și care se situează în topul recomandărilor Monily datorită valorii ridicate a sumei care poate fi împrumutată (până la 30,000 Ron sau 9000 Euro), a perioadei de rambursare extinse (între 4 și 60 de luni), dar și a prezenței unor opțiuni de creditare avantajoase, precum concursurile pentru clienți și pachetul Anticredit. De aceea, atunci când îți dorești un împrumut rapid sau un credit de nevoi personale care să îți ofere beneficii complete, alege Credius România!