Cum funcţionează?

La Monily, să-ţi găseşti compania nebancară potrivită este sigur, rapid şi simplu. Află mai multe despre procesul de aplicare pentru un împrumut şi primirea banilor în cele ce urmează.

Pasul 1

Aplică online cu formularul nostru securizat

Spune-ne câteva detalii despre tine şi care este suma pe care doreşti să o împrumuţi. Noi colectăm informaţiile tale în formularul-aplicaţie şi le vom procesa pentru a identifica împrumutul potrivit. Vom implementa necesităţile tale în reţeaua noastră avansată de împrumut şi te vom conecta în timp real cu o companie de împrumuturi rapide. Procesul de identificare a împrumutului este absolut gratuit şi îţi oferă o şansă mai bună de obţinere a banilor de care ai nevoie. Iar ceea ce este şi mai bine este că durează doar un singur minut să completezi formularul de aplicare şi să obţii aprobarea în timp real.

Pasul 2

Primeşte cea mai bună ofertă de împrumut de la companie nebancară potrivită

Solicitarea ta poate fi aprobată în mai puţin de 90 de secunde. Nu trebuie să mai aştepţi ore sau zile întregi. Dacă găsim un creditor care să îndeplinească cerinţele tale de creditare, te vom redirecţiona către site-ul acestuia, imediat. Din momentul redirecţionării pe site-ul creditorului ţi se vor oferi indicaţii suplimentare pentru a finaliza procesul de împrumutare.

Pasul 3

Înregistrează-te pentru un împrumut, primeşte-ţi banii

După finalizarea acordului de împrumut, compania creditoare îţi va explica cât de rapid îţi vor fi viraţi banii. În majoritatea cazurilor, banii se primesc în aceeaşi zi, însă anumite instituţii nefinanciare realizează expedierea banilor peste noapte, ceea ce înseamnă că problemele tale financiare vor fi soluţionate în ziua următoare, în acelaşi interval orar.

Serviciul de potrivire Monily durează numai câteva minute, şi, de la început şi până la sfârşit, deţii controlul absolut al ofertei de împrumut.

Tu eşti cel care decide să accepte sau să respingă oferta de împrumut rapid online fără nicio obligaţie de a continua.

Pentru a afla mai multe despre acest proces, citeşte secţiunea FAQ (Cele mai frecvente întrebări)

Eşti gata să aplici? Solicită un împrumut chiar acum