economisești

Cum să economisești la “Întoarcerea la Școală”

Noul an școlar se apropie cu pași repezi, iar reclamele cu produse dedicate elevilor au apărut din ce în ce mai mult prin magazine, la TV și în social media. Este din nou acea perioadă a anului în care luna august mai are puțin până să se încheie, iar luna septembrie începe cu noi așteptări legate de viitorul an școlar! 2020 a fost un an diferit, dar rutina obișnuită a achiziționării de rechizite și articole pentru școală nu s-a pierdut. În situația în care banii nu sunt punctul tău forte în acest moment, atunci Monily îți oferă niște sfaturi despre cum să economisești schimbându-ți comportamentul obișnuit la cumpărături și a mentalitatea din spatele acestuia!

Vom discuta despre:

  • Brandul nu este esențial!
  • Cantitatea nu este atât de importantă!
  • Produsele nu reflectă aptitudinile copilului!

Dacă te interesează, continuă să citești!

Brandul nu este esențial!

În momentul în care vine vorba de achiziționarea de ghiozdane, caiete, pixuri – copiii vor fi atrași de rechizitele cu logo-ul brandului, deoarece par „mai cool”. Dar, atunci când banii sunt pe sponci, cel mai important nu este să ai cele mai bune produse de la cele mai cunoscute branduri. Dacă produsul care nu este de firmă funcționează și își face treaba, asta este tot ce contează. Economisești schimbând unele produse de calitate superioară cu cele obișnuite și folosește banii pentru mai târziu sau utilizează-i pentru a cumpăra ceva în plus.

Cantitatea nu este atât de importantă!

Noul an școlar vine cu entuziasm în legătură cu ofertă de cumpărături. Copiii abia așteaptă să-și aleagă lucrurile necesare pentru activitățile școlare orientându-se după produsele care le plac cel mai mult. În timpul procesului de alegere este foarte posibil ca numărul de produse care ajung în coșul de cumpărături să ia ușor proporții. Părinții trebuie să fie conștienți de ceea ce este esențial și ceea ce nu este; prin urmare, principalul criteriu de selecție atunci când fac cumpărături pentru rechizite este să cumpere o cantitate minimă. Dacă copilul rămâne fără un produs, atunci îl poți achiziționa cu ușurință mai târziu. În acest fel, părinții pot economisi și își pot menține cheltuielile sub control.

Produsele nu reflectă aptitudinile copilului!

Știm că multor copii le este destul de greu să nu aibă un produs de brand, cum ar fi un rucsac de firmă! În multe cazuri, brandul nu schimbă cu nimic lucrurile la nivel de avantaje oferite de un produs – singurele lucruri diferite sunt logo-ul și prețul. Mai mult decât atât, produsele fără marcă pot fi chiar mai bune din punct de vedere calitativ și mult mai ieftine în unele cazuri, așa că faci economii atunci când le alegi! Dorința copiilor de a învăța și curiozitatea nu se bazează pe lucruri, ci vine din ei înșiși. Una dintre sarcinile părinților este de a schimba mentalitatea copiilor și de a-i învăța să nu mai alerge după lucruri strălucitoare și de firmă, pentru că acestea nu le reflectă aptitudinile, ci sunt doar niște obiecte de care se folosesc. Copiii pot reuși cu sau fără produse costisitoare, întrucât totul depinde de creșterea  lor și  înțelegerea corectă a valorii materiale.

Concluzie

Nu spunem nimeni că părinții nu pot să-și răsfețe copiii cu ceva special, pentru că pot face acest lucru! Dar în situațiile în care nu plouă cu bani este recomandat să te gândești mai înainte de toate la opțiunile disponibile și la ce înseamnă  un brand din punct de vedere al valorii oferite unui copil. Nu brandul este cheia succesului! Acestea fiind spuse, economisești aplicând sfaturile noastre și ne vei mulțumi mai târziu! Mai ales dacă evenimentele care se petrec în acest moment în întreaga lume au făcut ca veniturile tale să se micșoreze. Nu uita că Monily este aici pentru a-ți oferi întotdeauna o mână de ajutor în astfel de situații, mai ales că este vorba despre copii, care sunt viitorul nostru!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *