Hora Credit – obține 3000 Ron pentru 70 de zile cu dobândă 0%!

Valoare împrumut100 – 10000 Lei
Termen împrumut1 – 70 zile
Primul credit gratisDAE pornind de la 30341.1%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

Pro:
 •  Credit rapid de până la 10 000 Ron fără dobândă (0%)
 • Perioadă de rambursare pe 70 de zile
 • Fără garanții și giranți, doar cu buletinul
 • Vârsta minimă 19 ani
Contra:
 • Împrumutul fără dobândă are o dobândă de 0,001 RON pe zi
 • Datele financiare ale solicitantului sunt verificate la Anaf și Biroul de Credit
 • Dobândă penalizatoare de 2% pe zi

Hora Credit este una dintre cele mai noi companii ifn care activează pe piața românească de împrumuturi nebancare (lansată în anul 2016). Datorită produselor sale și a nivelului de apreciere de care se bucură din partea clienților, platforma horacredit.ro este una dintre cele mai accesate site-uri care activează în domeniul creditelor rapide.

Poți obține un credit nebancar prin telefon sau aplicând online, valoarea acestuia fiind între 100 și 10000 Ron, pentru un interval cuprins între 1 și 70 de zile. Ceea ce este foarte avantajos în legătură cu acest credit ifn este faptul că există posibilitatea prelungirii perioadei de returnare a banilor până la aproape 1 an (cu asumarea plății comisioanelor aferente obținerii prelungirii).

hora-credit-review

Cine, pe ce termen și cum poate obține un hora împrumut?

Acest tip de credit se adresează persoanelor care realizează un venit și care întrunesc condițiile prevăzute de acest creditor:

 • Vârsta minimă a aplicantului trebuie să fie de 19 ani;
 • Vârsta maximă a solicitantului nu trebuie să depășească 75 de ani;
 • Acesta trebuie să realizeze venituri în formă continuă și care pot fi dovedite;
 • Trebuie să dețină un cont sau un card la una dintre băncile dintre România;
 • Își poate dovedi cetățenia română cu o copie a cărții de identitate;
 • În lipsa contului/cardului bancar poate dovedi realizarea de venituri cu un document oficial.

Perioada de rambursare a unui hora credit este de până la 70 de zile, existând posibilitatea de a returna banii în mod anticipat, fără să existe vreo obligație suplimentară. Poți împrumuta bani, atât online (prin crearea unui cont pe site-ul horacredit.ro), cât și prin telefon. Avantajul de a împrumuta online este dat de accesarea acestui serviciu la orice oră, fără să mai fie nevoie de completarea datelor, doar prin logare pe baza de nume de utilizator și parolă.

Obținerea unui credit ifn de la această companie de creditare online este foarte facilă, atât timp cât sunt întrunite condițiile mai sus menționate. Pentru a intra în posesia sumei de bani de care ai nevoie poți opta pentru un credit nebancar prin telefon (prin intermediul serviciului de asistență clienți – activ în intervalul luni-vineri, orele 9-18) sau online, dacă ai un cont.

Prin intermediul acestui cont îți vei dovedi identitatea (trebuie să expediezi pe emailul Hora credit o copie a cărții de identitate/buletin și o copie a extrasului contului bancar în care îți este virat salariul, nu mai veche de 1 lună sau poți opta pentru uploadarea acestor date prin intermediul contului de pe platforma online).

Care sunt avantajele oferite de Horacredit?

Accesând site-ul horacredit.ro vei putea să obții un împrumut rapid de până la 10000 Ron, pentru maxim 70 de zile, în următoarele condiții:

 • Credit fără niciun fel de dobândă acordat celor care accesează prima dată serviciile oferite de acest operator de împrumuturi;
 • Împrumut cu o dobândă de 2%, a cărei valoare este diferențiază în funcție de suma împrumutată și de perioada de returnare a banilor;
 • Nu îți sunt solicitate garanții sau garanți pentru a obține împrumutul, ci trebuie doar să dispui de un venit lunar care se încadrează în tipurile de câștiguri acceptate de această companie de credit ifn;
 • Posibilitatea de a extinde intervalul de rambursare total de până la 365 de zile (inclusiv perioada inițială pentru care a fost aprobat împrumutul) în schimbul unei sume stabilite drept compensație pentru prelungirea contractului.

În plus, vei beneficia de un hora împrumut ori de câte ori ai nevoie pentru că ai la dispoziție contul online deschis pe platformă și în care poți activa oricând ai nevoie de bani (fără să mai fie nevoie de introducerea informațiilor din nou). Dacă ai nevoie să ai alături un sprijin de nădejde și mereu disponibil să te ajute cu bani împrumut trebuie să știi că Horacredit este cel mai accesibil serviciu de împrumuturi rapide online din România, care te poate ajuta la nevoie!