Compară credite de top rău platnici Biroul de Credit în Romania!

Cum ștergi istoricul negativ din Biroul de Credit?

Cum ștergi istoricul negativ din Biroul de Credit?

În cazul în care te afli într-una dintre situațiile menționate anterior, atunci poți înainta o cerere de scoatere din biroul de credite. Formularul necesar îl găsești pe www.birouldecredit.ro cerere, iar modul de expediere este online, prin poștă (cu scrisoare cu confirmare de primire) sau prin intermediul societății care ți-a acordat împrumutul. Această cerere scoatere din biroul de credite va fi trimisă către instituția abilitată care, în funcție de motivația legală invocată, după o verificare în biroul de credit, fie va da curs solicitării (ceea ce va însemna ștergerea din evidente), fie nu va onora această cerere, oferindu-i solicitantului o motivație scrisă a respingerii.

Ce înseamnă că nu mai ești înscris în evidențele Biroului de Credit SA?

O ștergere din biroul de credit echivalează cu redeschiderea unor vaste posibilități de a te bucura de statutul de persoană care are un istoric de creditare pozitiv. Pentru a fi sigur/ă că ești șters din baza de date a instituției nu trebuie decât să faci o interogare biroul de credit (se poate verifica foarte simplu online, pe site-ul instituției). Răspunsul pozitiv înseamnă:

 • Posibilitatea de a obține un nou împrumut bancar sau nebancar;
 • Indicarea faptului că ești o persoană care se încadrează în cerințele de creditare impuse de o societate de credit;
 • Indică faptul că ești o persoană care poate fi un potențial debitor.

Din punct de vedere financiar înseamnă o multitudine de avantaje, la fel cum înseamnă beneficii și din punct de vedere mental, fiindcă nu este deloc ușor să nu poți contracta un împrumut timp de 4 ani (cât este perioada în care persoana cu istoric negativ rămâne înscrisă în evidențele Biroului de Credit).

Compară credite de top rău platnici Biroul de Credit în Romania!

Cum poți obține credite chiar dacă ești în biroul de credit?

Chiar dacă o ștergere din biroul de credit nu este posibilă, nu trebuie să existe temeri în ceea ce privește obținerea unui împrumut. Piața financiară este bogată în oferte de creditare pentru persoanele care figurează în Biroul de Credite, acestea venind, în special, din partea instituțiilor IFN. Pentru pentru mai multe detalii despre aceste companii nebancare care oferă credite poți să accesezi paginile site-ului nostru, www.monily.ro. O astfel de instituție îți poate oferi următoarele tipuri de împrumuturi:

 • Rapide;
 • De nevoi personale;
 • Până la salariu;
 • Online;
 • Pentru pensionari;
 • Pe termen scurt;
 • Pentru achiziția de bunuri.

Așadar, dacă te afli în situația de “vreau credit dar sunt în biroul de credite” și nu poți obține o ștergere din baza de date a Biroului de Credit, atunci poți obține banii de care ai nevoie în urma accesării unei astfel de oferte.

De ce este mai bine să nu figurezi în evidențele Biroului de Credit și cum poți să ai un istoric de credit pozitiv?

Dacă tot ai aflat cum se șterge istoricul, ideal ar fi să înțelegi și de ce este recomandat să nu ajungi niciodată în baza de date a acestei instituții:

 • Ești limitat în ceea ce privește suma pe care o poți împrumuta;
 • Nu poți contracta decât credite nebancare cu o valoare mică sau medie;
 • Termenul de rambursare este mult mai mic în cazul unor astfel de împrumuturi;
 • Valoarea ratei de dobândă și a DAE este foarte ridicată;
 • Există un risc ridicat de a nu obține creditul nebancar dacă ești înscris în evidențele Biroului.

Pentru a nu ajunge într-o astfel de situație trebuie să nu contractezi împrumuturi pe care nu le poți gestiona în mod corect. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să soliciți bani împrumut dacă nu ai siguranță locului de muncă și nu poți rambursa la timp. Amintește-ți că orice acțiune iresponsabilă te poate afecta din punct de vedere financiar și că este mult mai avantajos să ai un istoric de creditare pozitiv!

Compară credite de top rău platnici Biroul de Credit în Romania!