Îţi mulţumim pentru că ai ales Monily.ro (“Site-ul”)! Site-ul şi Serviciile (aşa cum sunt definite mai jos) sunt furnizate de către Monily (denumită “Noi” sau “noi” “noastră”).

Prin utilizarea Site-ului şi a Serviciilor eşti de acord cu aceşti Termeni de Utilizare (“Termeni”). De asemenea, îţi exprimi consimţământul în vederea colectării şi utilizării anumitor informaţii specific despre ţine, aşa cum sunt specificate în politică noastră de confidenţialitate (“Politică de Confidenţialitate”). Te rugăm să citeşti, cu mare atenţie, Termenii şi Politica de Confidenţialitate. Dacă nu înţelegi Termenii sau Politica de Confidenţialitate, te rugăm să părăseşti Site-ul şi să te opreşti din folosirea Serviciilor.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI POLITICII DE CONFIDENŢIALITATE

Noi putem modifica Termenii sau Politica de Confidenţialitate oricând prin postarea unei noi versiuni pe Site. Te rugăm să revizuieşti Termenii şi Politica de Confidenţialitate în mod regulat. Dacă, în orice moment, le găseşti a fi inacceptabile, te rugăm să părăseşti Site-ul şi să te opreşti din folosirea Serviciilor.

ELIGIBILITATEA

Prin utilizarea Site-ului sau al Serviciilor, garantezi că ai cel puţin vârsta de 18 ani, eşti cetăţean al României şi, astfel, eşti din punct de vedere legal, apt pentru a semna contracte în conformitate cu legislaţia în vigoare. Această Înţelegere este nulă acolo unde este interzisă.

AUTORIZAREA

Noi îţi acordăm o autorizare limitată, neexclusivă, revocabilă, netransferabilă pentru a face uz personal, necomercial asupra Site-ului şi a Serviciilor. La încetarea prezentei înţelegeri, această autorizare va înceta în mod automat.

SERVICIILE

Noi nu suntem o companie de împrumuturi şi nu oferim sau acordăm credite rapide, precum nici nu participăm la luarea deciziilor asupra acestora. În schimb, noi transmitem clienţii care se află în căutarea unor împrumuturi, către companiile ce acordă astfel de credite nebancare, pentru a le oferi acestora împrumuturile de care au nevoie (“Serviciile”). Noi vom trimite consumatorul, fie în mod direct către o companie de împrumuturi, fie prin intermediul unui partener al unei terţe-părţi, care îi va recomandă clientului un creditor. Vom putea partaja informaţiile din solicitarea unui client cu mai mult de o companie de împrumuturi şi/sau partener al unei terţe-părţi. Consumatorii care nu se potrivesc unei anumite companii de împrumuturi pot fi redirectionanti către un site al unei terţe-părţi, care prezintă produse şi servicii ale unui terţ (pentru informaţii suplimentare, te rugăm să vizitezi setiunea de mai jos, referitoare la Site-urile unei Terţe-Părţi).

Noi nu garantăm că îţi vei găsi o potrivire vreuna dintre companiile ce acordă împrumuturi sau că Solicitarea ta va fi aprobată de vreuna dintre aceste companii. De asemenea, noi nu garantăm valoarea sumelor de bani care pot fi expediate către tine, în cazul în care un creditor îţi aprobă cererea. Noi nu îţi asigurăm în mod obligatoriu o companie de împrumuturi care să-ţi furnizeze cele mai bune rate şi termeni.

Nu îţi solicităm niciun fel de taxe pentru Serviciile oferite. În schimb, noi primim taxe din partea companiilor de împrumuturi şi a partenerilor terţelor-părţi pentru serviciile noastre de trimitere de clienţi.

Noi nu suntem o parte a niciunui contract realizat între tine şi companiile de credite rapide. Toate drepturile şi obligaţiile izvorâte din termenii contractului de împrumut îşi produc efecte doar între tine şi împrumutător. Noi nu îţi garantăm, aprobăm, asigurăm sau ne asumăm responsabilitatea pentru niciun creditor sau pentru orice alt produs sau serviciu oferit de acesta. Ar trebui să-ţi foloseşti propria judecată pentru a decide care dintre produsele de creditare disponibile, termeni sau creditor se potrivesc cel mai bine nevoilor şi mijloacelor tale financiare.

Pentru a folosi Serviciile noastre trebuie să completezi şi să subscrii o cerere (“Solicitare”). O solicitare completată include informaţiile tale personale, precum numele întreg, adresa de domiciliu, numărul de telefon, adresa de email, numărul Cărţii de Identitate, numărul permisului de conducere, informaţiile despre angajator, informaţiile Financiar-Personale. Prin utilizarea Serviciilor, ne autorizezi pe noi să transmitem Solicitarea ta către unul sau mai mulţi creditori şi/sau parteneri terţelor-părţi. În plus, îi autorizezi pe creditorii noştri şi/sau partenerii terţelor-părţi să-ţi verifice informaţiile din Solicitare, inclusiv cele referitoare la verificarea istoricului tău de credit. Creditorii şi/sau partenerii terţelor-părţi cărora le furnizăm informaţiile din Solicitarea ta, că parte a Serviciilor, pot stoca informaţiile din Solicitare pe un termen nedeterminat, chiar dacă te califici sau nu pentru un împrumut sau dacă ai realizat un împrumut. Noi nu avem control asupra informaţiilor din Solicitarea ta, care sunt stocate de către creditorii noştri şi/sau partenerii terţelor-părţi, de aceea nu suntem responsabili sau răspunzători pentru nicio accesare neautorizată a acestora sau folosirea informaţiilor din Solicitarea ta stocate de către creditorii noştri şi/sau partenerii terţelor-părţi.

INFORMAŢIILE TALE

Declari şi garantezi că toate informaţiile pe care le furnizezi în Solicitare sau în oricare alt mod, în legătură cu utilizarea de către ţine a Site-ului şi a Serviciilor sunt actuale, complete şi corecte.

CONSIMŢĂMÂNTUl PENTRU PRIMIREA DE COMUNICĂRI PRIN E-MAIL

Prin utilizarea Serviciilor, declari că eşti de acord să primeşti e-mailuri administrative de la noi. De asemenea, eşti de acord să primeşti e-mailuri de la noi şi de la partenerii noştri de marketing ai terţelor-părţi în numele nostru. Poţi renunţa la primirea acestor e-mailuri, urmând instrucţiunile de renunţare conţinute în e-mailuri.

Prin utilizarea Serviciilor, eşti de acord să primeşti e-mailuri administrative şi de marketing de la creditorii şi partenerii terţelor-părţi cărora le-am furnizat informaţiile tale, că parte a Serviciilor, indiferent dacă eşti sau nu calificat pentru un împrumut sau în cazul în care faci un împrumut. Poţi renunţa la primirea acestor e-mailuri, urmând instrucţiunile de renunţare conţinute în e-mailuri.

SITE-URILE TERŢELOR-PĂRŢI

Linkurile Site-ului te pot redirecţiona cstre site-urile unor terţe părţi (“Site-urile Terţelor-Părţi”). Noi nu avem control asupra conţinutului şi performanţei Site-urilor Terţelor-Părţi. Noi nu îţi garantăm, aprobăm, asigurăm sau ne asumăm responsabilitatea pentru niciun Site al unei Terţe-Părţi sau orice alt produs sau serviciu promovat sau oferit pe sau prin intermediul oricărui Site al unei Terţe-Părţi Ar trebui să-ţi foloseşti propria judecată şi să manifeşti prudenţă atunci când vizitezi Site-urile Terţelor-Părţi.

UTILIZĂRI INTERZISE

Impunem anumite restricţii privind utilizarea Site-ului şi a Serviciilor. Nu trebuie:

 • să completezi şi să depui o Solicitare prin mijloace automate, incorecte, înşelătoare, frauduloase sau de altă natură, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, prin aplicaţii manuale, utilizarea de roboţi sau a altor instrumente automate sau software-uri;
 • cu excepţia celor permise de înţelegere, autorizare sau lege, reproducerea, în mod direct sau indirect, a oricărei porţiuni a Site-ului (de exemplu, imagini, fotografii, text, grafică şi cod), sau selectarea, dispunerea şi organizarea acestuia;
 • cu excepţia celor permise de înţelegere, autorizare sau lege, afişarea Site-ului în orice formă, aşa cum există acum sau va exista în viitor, pentru orice scop;
 • să furnizezi informaţii false, înşelătoare sau inexacte privind o Solicitare sau în alt mod, în legătură cu utilizarea Site-ului şi a Serviciilor;
 • să realizezi uzurpare de identitate sau induci în eroare în orice alt mod în legătură cu afilierea, conexiunea sau asocierea cu orice persoană sau entitate;
 • să accesezi conţinutul sau date care nu îţi sunt destinate sau să te conectezi la un server sau cont pe care nu eşti autorizat să-l accesezi;
 • să încerci să probezi, scanezi sau să testezi vulnerabilitatea Serviciilor, a Site-ului sau a oricărui alt sistem sau reţea asociată ori să încalci măsurile de securitate sau de autentificare fără o autorizaţie corespunzătoare;
 • să interferezi sau să încerci să interferezi cu utilizarea Site-ului sau a Serviciilor de către orice alt utilizator, gazdă sau reţea;
 • să modifici, să faci inginerie inversă, dezasamblezi sau reduci ori să încerci să reduci la o formă perceptibil umană oricare parte din codul sursă folosit de către noi în furnizarea Site-ului sau a Serviciilor. Orice incalcare a acestei sectiuni te va face pasibil de raspundere civila si / sau penala.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Site-ul, tot conţinutul şi materialele aflate pe Site, precum şi selectarea, dispunerea şi organizarea acestora sunt proprietatea intelectuală a Monily sau a licentiatorilor acesteia. Nici utilizarea Site-ului şi a Serviciilor, nici participarea ta la prezenta Înţelegere nu-ţi acordă vreun drept, titlu sau interes în sau pentru orice parte de conţinut sau pentru materialele de pe Site. Monily.ro şi logo-ul “Monily” sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Monily sau a licentiatorilor acesteia. Site-ul este Copyright © 2016 până în prezent.

TOATE DREPTURILE SUNT REZERVATE.

RENUNŢĂRI; LIMITA RĂSPUNDERII

 • FĂRĂ GARANŢII
 • Site-ul şi Serviciile sunt furnizate pe principiul “aşa cum sunt” şi “aşa cum sunt disponibile”. Utilizarea Site-ului şi a Serviciilor se face pe propriul risc. În măsura maximă permisă de legislaţia în vigoare, Site-ul şi Serviciile sunt furnizate fără garanţii de nici un fel, fie explicite sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la acestea, garanţiile implicite de vandabilitate, potrivite pentru un anumit scop sau de inviolabilitate. Niciun sfat sau informaţie, fie orală sau scrisă, obţinută de la noi sau prin intermediul Site-ului sau a Serviciilor nu vor crea vreo garanţie care nu este menţionată în mod expres aici. Fără a limita cele de mai sus, noi şi licentiatorii noştri (precum şi filialele noastre respective, afiliaţii, agenţii, directorii şi angajaţii) nu garantează că Site-ul şi Serviciile sunt exacte, fiabile sau corecte; că Site-ul şi Serviciile vor îndeplini cerinţele tale; că Site-ul şi Serviciile vor fi disponibile în orice moment sau într-o anumită locaţie, neîntrerupt sau sigur; că orice defecte sau erori vor fi corectate; sau că Site-ul şi Serviciile sunt lipsite de viruşi sau de alte componente dăunătoare.
 • LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII
 • În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, în nici un caz noi şi licentiatorii noştri (precum şi filialele noastre respective, afiliaţii, agenţii, directorii şi angajaţii) nu vor fi răspunzători pentru eventualele daune directe, indirecte, punitive, accidentale, speciale, pe cale de consecinţă, sau de daune exemplare, inclusiv daunele produse de prescripţia pentru pierderea profiturilor, a fondului comercial, utilizarea datelor sau a altor pierderi intangibile, care rezultă din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau lipsa disponibilităţii Site-ului sau a Serviciilor.

Suntem întotdeauna încântaţi să auzim despre clienţii noştri. Noi ştim că singură cale prin care te putem servi mai bine este să ascultăm ceea ce ai de spus. Te rugăm să ne spui la ce gândeşti. Ai vreo întrebare sau vreun comentariu despre Serviciile, Site-ul sau compania noastră? Te rugăm să le trimiţi la inf0@monily.ro.

Sau, poţi găsi răspunsurile la multe întrebări frecvent adresate nouă pe pagina noastră de FAQ.