Top-10-idei-de-cadouri-pentru-Iubitul

Top 10 idei de cadouri pentru Iubitul/Iubita Ta de Ziua Îndrăgostiților

14 Februarie este data din calendar în care este sărbătorită Iubirea la nivel internațional. Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day precede ziua tradițională a românilor dedicată Dragostei (24 februarie- Dragobete), dar, acest lucru nu face decât să întărească ideea că românii, asemenea celorlalte nații ale planetei percep luna februarie ca fiind luna celor care iubesc.

Și ce altă modalitate mai bună cunoașteți pentru a vă arăta sentimentele intense pe care le simțiți față de persoana iubita decât să-i oferiți ziua perfectă și un cadou pe măsură! Vă prezentăm o lista cu 10 idei de cadouri care acopere o gamă variată de personalități și cu care vei merge la sigur, fiind un cadou ideal pentru el/ea sau amândoi.

O vacanță într-un loc romantic sau pe care vă doreați să-l vizitați mai demult!

Alege o destinație cunoscută pentru romantismul ei sau pur și simplu, folosește-te de această ocazie pentru a vă oferi un city-break sau un sejur într-un loc pe care doreați să-l vizitați demult. Veți găsi la fața locului cea mai bună oportunitate pentru a-i spune persoanei iubite care vă sunt sentimentele și pentru a vă bucura de șansa de a fi împreună într-un loc în care să vă simțiți minunat. Chiar dacă astfel de aventuri costă, nu-ți face griji în ceea ce privește banii, fiindcă poți obține un împrumut rapid de aici, în cel mai scurt termen!

Jocuri de masă de jucat în doi

Răsfățați-vă acasă cu tot ceea ce vă place și pentru a nu vă plictisi, jucați jocuri de masă care vor face ca ziua să treacă în cel mai fabulos mod. Nu uită că o excelentă idee pentru seara de Valentine’s Day sunt jocurile de masă dedicate adulților care vor completa cu un plus de pasiune această zi minunată.

Degustare de vinuri într-o podgorie

Dacă v-au impresionat imaginile cu podgoriile din Toscana, atunci puteți să vă bucurați de un sentiment asemănător și într-o podgorie românească, unde puteți merge la o degustare de vinuri, dar și la o cină romantică. Efectele sunt la fel de spectaculoase, chiar aici, la noi, în țară!

O sesiune de masaj și spa pentru amândoi

Distracția și relaxarea în doi este mult mai captivantă decât cea individuală, așa că, atunci când îi faci programare la spa și masaj celui drag/celei dragi, fă-i o surpriză și programează-te și pe tine. Efectul o să fie maxim, atunci când o să vă relaxați împreună!

Geantă elegantă pentru ea/ geantă business pentru el

Astfel de cadouri sunt nu doar practice, ci și recomandate cuplurilor, fiindcă li se oferă ocazia de a se bucura de niște accesorii utile. Până la urmă, Ziua Îndrăgostiților este despre a vă arăta iubirea, iar dacă astfel de obiecte vă sunt pe plac și sunt dăruite de cel/cea drag/ă, atunci nu tot dragoste înseamnă?

Portofele din piele, cu design personalizat

Este un cadou recomandat atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, iar plusul de calitate pe care îl oferă este completat cu elementul de personalizare, ceea ce îi oferă originalitate și unicitate, așa cum este relația voastră de dragoste.

Statuete vintage, retro sau simbolice

Atât bărbații, cât și femeile apreciază micile opere de artă, care se evidențiază prin trăsături unice și care oferă întotdeauna un plus de valoare la birou sau acasă. În plus, acestea le vor reaminti celor dragi de gestul vostru, ceea ce le va produce accelerarea bătăilor inimii.

Set de căni asortate cu design personalizat

Este genul de cadou care se recomandă a fi dăruit atunci când relația începe să se consolideze sau dacă v-ați mutat împreună și doriți să marcați acest eveniment într-un mod cât mai haios. Designul personalizat este un indicator al iubirii, așa că întotdeauna alege obiecte care să fie originale și care pot fi personalizate pentru a beneficia de unicitate (așa cum este persoana iubita)!

Bijuterii/parfumuri pentru amândoi

Un astfel de cadou se va mula perfect pe personalitățile voastre ilustrând bunul vostru gust și cunoașterea celuilalt, așa că oferiți-vă parfumul favorit sau mici bijuterii de calitate, din materiale prețioase, pentru a vă pecetlui iubirea de Ziua Îndrăgostiților.

Telefoane mobile sau gadget-uri inteligente

Valentine’s Day este ocazia ideală pentru a vă bucura împreună de cadouri inteligente și care vă facilitează comunicarea și exprimarea sentimentelor pe care le simțiți. Alegeți telefoane mobile inteligente pentru el și ea, brățări smart sau orice alt fel de gadget-uri care vă completează și care pun în valoare dragostea. Nu vă gândiți la bani și că încă nu ați încasat salariul, fiindcă  bani împrumut veți obține de aici, în maxim 24 de ore. Nu este nimic mai important decât iubirea, așa că răsfățați-vă!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *