Viaconto – 600 Ron și până la 1500 Ron la al doilea împrumut rapid online!

Valoare împrumut150 – 1500 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratisDAE pornind de la 5237%
Varsta solicitant de la vârsta de 20 -65 de
Vei primi baniin maxim 24 ore
Pro:

• Disponibil pentru o gamă variată de venituri (salarii, PFA, pensii, indemnizații de șomaj);
• Posibilitate de prelungire cu până la 30 de zile în caz de nerambursare în termenul stabilit;
• Număr minim de acte pe baza cărora poți obține un împrumut rapid online (exclusive online).

Contra:

• Este accesibil doar persoanelor care au venituri stabile și care pot fi dovedite, posesoare a unui cont bancar și care nu înregistrează datorii active;

• Suma maximă care poate fi împrumutată (1500 Ron) este disponibilă numai după rambursarea sumei creditate anterior (maxim 600 Ron);
• Nu este posibilă obținerea unui împrumut rapid de la Viaconto.ro fără existența unui cont bancar, telefon mobil sau adresă de email (sunt esențiale în procesul de aplicare pentru credit).

Lansarea serviciului financiar de împrumuturi rapide Viaconto România a fost realizată la începutul anului 2018, fiind operat de către Via SMS Group, societate internațională de creditare care activează în 6 țări până în prezent (România, Cehia, Polonia, Letonia, Spania și Suedia). Valoarea creditelor active acordate până în prezent este de aproximativ 75 de milioane de Ron, media unui împrumut urgent online acordat până în prezent fiind de aproximativ 1000 Ron. Grație politicii de finanțare a acestei companii nebancare, procentajul împrumuturilor rapide neperformante, la nivel internațional, în țările în care este prezentă, este de numai 6,2%. Viaconto.ro este unul dintre cele mai accesibile servicii online de creditare, așa că te poți bucură de până la 600 Ron chiar acum!

Viaconto-Online

Viaconto România – împrumuturi rapide online 100%!

Cel mai nou serviciu de creditare rapidă din România îți oferă acum între 150 și 1500 Ron, pe o perioadă de rambursare între 7 și 30 de zile, cu posibilitatea de a accesa până la 600 Ron. Pentru a beneficia de acest super împrumut fără dobândă trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  • Să fii cetățean român, cu rezidență în România, care realizează venituri în formă stabilă (sunt acceptate cele obținute ca PFA, din salarii, pensii și ajutor de șomaj) și nu figurezi în baza de date a Biroului de Credit cu datorii, debite sau credite neachitate;
  • Să deții un cont bancar, un număr de telefon mobil, o adresă de email care sunt personale, active și valide la momentul accesării creditului;
  • Să completezi în mod corect câmpurile obligatorii din formularul online Viaconto România (toate aceste date și informații vor fi verificate, iar corectitudinea lor scurtează procedura de aprobare, astfel încât poți primi banii mult mai repede)
  • Să accesezi pentru prima dată un împrumut rapid online de pe Viaconto.ro și să-l rambursezi în perioada stabilită, fără să existe niciun fel de întârzieri.

Cele mai accesibile împrumuturi rapide din România sunt la îndemâna ta prin intermediul Viaconto credit rapid, între 150 și 1500 Ron fiind la dispoziția ta, oricând în cursul săptămânii (de luni până vineri, între 9,00 și 18,00). Creează-ți un cont pe Viaconto.ro și poți accesa aceste împrumuturi ori de câte ori ai nevoie de bani!

Obține bani împrumut online, de acasă sau de la serviciu, doar cu Viacont credit!

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje oferite online, ai nevoie de un cont bancar în care să ți se vireze banii, fiindcă totul este Via conto! Aceasta este cea mai sigură modalitate prin care banii ajung la tine rapid și în mod garantat, astfel că îți poți rezolva problemele financiare foarte simplu și eficient. Ai un termen de returnare de până la 30 de zile, iar în cazul în care, atunci când sunt probleme cu rambursarea banilor, Viaconto.ro îți pune la dispoziție posibilitatea de extindere a termenului de plată cu încă 30 de zile (contra achitării unei taxe de prelungire). Procedura este online 100%, ceea te scutește de orice efort de deplasare, fiindcă poți completa formularul de oriunde te-ai afla (de acasă, de la serviciu sau chiar și atunci când te afli în mișcare).

În plus, la viitoarea solicitare de împrumut rapid de pe Viaconto.ro nu mai este nevoie de niciun fel de introducere de date suplimentare, ci, pe baza informațiilor deja înregistrate, vei obține creditul foarte repede. Nu uita că poți obține până la 600 Ron gratis (fără plata niciunei dobânzi, dacă sunt întrunite condițiile impuse de către Viaconto România) și până la 1500 Ron doar pe baza documentației minime (copii de pe cartea de identitate/buletin și extrasul de cont bancar). Aplică acum pentru a te bucura de cele mai avantajoase împrumuturi rapide din România doar cu Viaconto!