Zaplo – campionul creditelor rapide cu dobândă 0% din România!

Valoare împrumut200 – 2000 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratisDAE pornind de la 3112,6%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

Pro:
 • Primul serviciu de creditare rapidă din România care a oferit împrumutul cu 0% dobândă pentru primul credit contractat în valoare de până la 600 Ron;
 • Simplitate în modul de acordare a unui împrumut, prin expedierea documentelor direct prin email;
 • Vârstă scăzută pentru aplicarea în vedere obţinerii unui împrumut, de numai 18 ani;
 • Transfer rapid de bani, direct în contul sau pe cardul bancar al solicitantului.
Contra:
 • Dobânzile aplicate sunt destul de ridicate;
 • Valoare ridicată a sumei suplimentare pentru prelungirea perioadei de rambursare a împrumutului.

În anul 2015 grupul 4Finance a lansat în România serviciul de împrumuturi rapide Zaplo. Experienţa în domeniu şi succesul de care s-a bucurat genul acesta de credite nebancare în celelalte ţări în care activează grupul a oferit premiza poziţionării Zaplo.ro printre primele companii de profil din România. Astăzi, Zaplo credit înseamnă pentru mulţi români primul credit până la salariu de calitate, cu dobândă de 0%! De altfel, un credit Zaplo nu este doar foarte uşor de accesat, dar la prima solicitare beneficiezi de această ofertă unică: 0% dobândă!

Zaplo credite online

Cât de simplu este să contractezi un Zaplo împrumut?

Conform datelor statistice oferite de Monily.ro. Zaplo România este unul dintre primele servicii de credite rapide online de pe piaţa românească. Un Zaplo împrumut rapid este uşor de contractat, simplu de returnat şi pentru toţi românii! Iată care sunt condiţiile necesare pentru a accesa un zaplo credit în rate:

 • Trebuie să îndeplineşti condiţiile legate de cetăţenie şi de vârstă – este obligatoriu să fii rezident român, iar vârsta minimă acceptată este cea de 18 ani;
 • Să poţi dovedi cu documente valabile condiţiile de mai sus (copie de pe cartea de identitate);
 • Să realizezi venituri regulate – sunt luate în calcul atât veniturile realizate din salariu, cât şi cele din pensii, cedare de drepturi de autor, cedare de drepturi de folosinţă a bunurilor imobile (închiriere), obţinerea de venituri din transferuri de bani, tichete cadou sau diurne, precum şi cele obţinute în calitate de PFA, din dividende şi altele;
 • Să poţi dovedi realizarea acestor venituri prin prezentare unor documente valabile (copie scanată/fotografiată de pe adeverinţa de salariu, fluturaş de salariu, talon de pensie, extras de cont bancar şi altele).

Este foarte important ca toate aceste condiţii să fie îndeplinite concomitent la data aplicării pentru obţinerea unui împrumut Zaplo. Creditul solicitat se obţine prin completarea unei cereri online. Acest formular va conţine toate datele referitoare la identitatea şi veniturile realizate de către aplicant. La Zaplo creditul se obţine rapid numai dacă datele completate sunt corecte şi valide.

Zaplo împrumut – tot ceea ce trebuie să ştii când împrumuţi!

Zaplo România îţi oferă posibilitatea de a împrumuta între 150 şi 2000 Ron. Pentru persoanele care aplică prima dată pe Zaplo.ro la un credit rapid cuprins între 150-600 Ron, valoarea dobânzii aplicate este de 0%. Condiţiile primordiale sunt:

 • Solicitantul să nu mai fi folosit până atunci serviciile Zaplo credit;
 • Suma împrumutată să fie rambursată în conformitate cu data de scadenţă stabilită şi să nu existe întârzieri la plată.

Un Zaplo împrumut rapid la valoarea maximă se va obţine în 3 etape distincte. Aceasta este o măsură pentru ca instituţia nebancară să se asigure de bonitatea financiară a solicitantului şi de buna să credinţă în rambursarea împrumutului. Astfel, la Zaplo.ro vei putea împrumuta bani după cum urmează:

 • Etapa 1 – între 150 şi 600 Ron (dacă aplici pentru prima dată, atunci vei primi suma solicitată cu dobândă de 0%);
 • Etapa 2 – între 600 şi 1250 Ron (dacă ai returnat la timp banii din primul credit rapid solicitat atunci limita de împrumut creşte);
 • Etapa 3 – între 1250 şi 2000 Ron (deja eşti un client de încredere pentru Zaplo România, aşa că vei beneficia de suma maximă care poate fi împrumutată de la acest creditor nebancar).

Trebuie să ştii că perioada pentru care poţi bani împrumut de la Zaplo este cuprinsă între 5 şi 30 de zile. Există şi posibilitatea reeşalonării împrumutului pentru o perioadă de 30 de zile, dar această presupune plăti suplimentare (raportate la valoarea sumei împrumutate). Pentru a nu depăşi termenul de plată, Zaplo o să te notifice prin intermediul unui SMS despre data limită, cu un termen de 2 zile înainte de expirarea datei scadente. Plata trebuie efectuată într-unul dintre conturile bancare ale Zaplo România, care sunt disponibile la cele mai importante instituţii bancare din ţara noastră sau printr-o plată directă la CEC.

De ce să aleg Zaplo împrumut rapid cu dobândă de 0%?

Zaplo credit cu 0% dobândă înseamnă numeroase facilităţi oferite clientului:

 • între 150-600 de Ron bani împrumut;
 • gamă largă de venituri care se iau în considerare;
 • aprobare în 15 minute;
 • virament rapid în contul bancar specificat de către solicitant,;
 • SMS de reamintire a termenului scadent de plată.

Suport şi asistenţă clienţi

Zaplo.ro oferă unul dintre cele mai rapide servicii de contactare, prin intermediul emailului sau al apelului telefonic. Serviciul de asistenţă clienţi răspunde cu promptitudine oricărei solicitări, astfel încât clienţii să beneficieze de răspunsurile la întrebări cât mai rapid.

Pentru toţi cei interesaţi de accesarea unui Zaplo împrumut, această instituţie îţi oferă posibilitatea de împrumuta bani rapid, indiferent de zona în care locuieşti, completarea cererii şi expedierea documentelor necesare realizându-se online. Zaplo.ro reprezintă garanţia obţinerii rapide a ajutorului financiar de care ai nevoie, fiind prezent în 12 ţări ale lumii. Aplicând pentru un împrumut rapid online de la Zaplo România te vei alătura celor peste 4 milioane de persoane care au beneficiat de bani împrumut rapid şi simplu!